Foto: Noc hudby v Bratislave

Noc hudby v Bratislave

Aktuality

|

14. 06. 2016

Milí naši priatelia a priaznivci,
aj tento rok prichádza Noc hudby! Už ráno bude pripravený hudobný program pre najmenších: v nádvorí Hudobného centra (Michalská ul.) sa o 10:00 a 11:00 uskutoční výchovný koncert – detské spracovanie opery Nápoj lásky pre MŠ a ZŠ. Na Hlavnom námestí od 15:00 do 22:00 znieť hudobný koktejl. Príďte si vychutnať popoludnie pestrým hudobným programom od zborových vystúpení až po jazzové záverečné finále!

Ak máte záujem dozvedieť sa niečo nové o Bratislave, v rámci Noci hudby si nenechajte ujsť zaujímavú prehliadku historických zákutí nášho mesta spojených s hudbou, ktorými vás bude sprevádzať Zuzana Godárová. Začiatok bude o 14:00 v Hudobnom centre na Michalskej ul. 10. Keďže počet miest je obmedzený, nahláste sa nám do 16. júna 2016 na nochudby@hc.sk alebo viktoria.slatkovska@hc.sk.

Večer môžete navštíviť operu Fidelio v Slovenskom národnom divadle, alebo koncert Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu s ruskou huslistkou Alenou Baeva a dirigentom Mariom Košikom. Pre záujemcov o jazz je tu One Day Jazz Festival na Bratislavskom hrade. A to zďaleka nie je všetko! Kompletný prehľad podujatí nájdete na www.nochudby.sk.

Tešíme sa na Vás!

x